Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Marquardt: Božja je volja što sam otišao u srednju kategoriju! | Fight Site

Marquardt: Božja je volja što sam otišao u srednju kategoriju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.06.2014 09:34h Autor:

Nate Marquardt

James Te Huna i Nate Marquardt predvodit će UFC Fight Night koji će se održati u subotu 28. lipnja u 11 sati, a po prvi put najjača svjetska promocija jedan će svoj događaj organizirati u Novom Zelandu.

Nate Marquardt (32-13-2) u meč ulazi nakon tri poraza u nizu. Ti su mečevi bili u velter kategoriji, a ovog će se puta boriti u srednjoj te je uvjeren kako je to Božja volja.

"Jednostavno osjećam da Bog želi da to učinim i odem u srednju kategoriju. Nikad prije nisam izgubio dvije borbe za redom, i nakon što se to dogodilo počeo sam se preispitivati.", rekao je Marquardt.

"Kad sam izgubio i treću borbu bio sam razočaran. No, u isto vrijeme nisam razmišljao kao nakon poraza od Ellenbergera. Tada sam shvatio da je to zato što sam se borio u velter kategoriji. Zato sam otišao u srednju."

Marquardt će u oktogon ući protiv Te Hune (16-7, 5-3 u MMA) koji će se boriti pred svojim navijačima, a kad se odlučio na promjenu kategoriji nije razmišljao tko će mu biti protivnik i da će dobiti nekog tko je bio u poluteškoj kategoriji.

"Nisam imao nikakvih očekivanja u vezi protivnika. Ovo je dobra prilika i mislim da će to biti zanimljiv dvoboj."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI