Marlon Moraes potpisao za UFC i odmah nastupa na UFC 212 protiv Raphaela Assuncaoa

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.04.2017 18:48h Autor:

Marlon Moraes

Ponajbolji svjetski borac bantam kategorije i donedavni WSOF prvak, Marlon Moraes, ostvario je svoju želju i potpisao je za UFC, a prvi nastup slijedi mu već na UFC 212. Tamo ga čeka Raphael Assuncao.

Samo ime protivnika dokaz je kako UFC 28-godišnjeg Moraesa smatra borcem odmah vrijednim za bacanje u vatru te se čini da bi u startu mogao biti samo dvije borbe od napada za titulu. Naravno, ukoliko u njima ostvari pobjede. Moraes inače iza sebe ima skor 18-4, no trenutno je unutar niza od 13 pobjeda. Član WSOF-a bio je od njihovog prvog eventa te je u toj promociji trijumfalno odradio ukupno 11 borbi.

34-godišnji Assuncao slavio je u osam od svojih devet posljednjih UFC borbi, a sve do UFC 200 nastupa protiv TJ Dillashawa, gdje je doživio poraz, držao je prvo mjesto ljestvice izazivača do 61.5 kilogram. Svoj posljednji nastup imao je u srpnju, kada je savladao Aljamaina Sterlinga. Trenutno je i on u situaciji gdje bi mu dobar nastup mogao donijeti mjesto izazivača koje već toliko dugo čeka. Posebno ukoliko prvak postane Dillashaw, s kojim je trenutno na jednoj pobjedi i jednom porazu.

UFC 212 održava se 3. lipnja u Rio de Janeiru, a predvode ga Jose Aldo i Max Holloway. Ovo je deseta do sada potvrđena borba.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI