Marlon Moraes: Dajte mi nekoga u borbi za titulu, Dillashaw neka i dalje lovi male dečkiće

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2019 14:29h Autor:

Marlon Moraes

Marlon Moraes ostvario je svoju najimpresivniju pobjedu u karijeri nakon koje UFC jednostavno nema druge opcije nego dati mu priliku napasti titulu bantam kategorije. On je za prvaka imao zapravo vrlo zanimljivu poruku.

Moraes je vrlo emotivno proslavio pobjedu, a nije mogao da se ne sjeti svih Brazilaca koji su posljednjih dana propatili, nakon tragedije oko popuštanja brane koja je dovela do velikog broja poginulih i nestalih osoba te još većeg broja onih koji su ostali bez svog doma.

“Umalo ste ostali bez glavne borbe. Cijeli tjedan me ne mučila probava, ima sam tešku dijareju. Ujeo me neki komarac i nije bilo dobro”, prvo je otkrio Moraes nakon što je dobio mikrofon ispred sebe, a onda je dodao: “Bio je ovo jako težak tjedan za mene, bio sam višestruko testiran i uspio sam. Prije par godina morao sam napustiti Brazil zbog tragedije sličnoj ovoj koja se dogodila prošlog tjedna i zbog toga ovu pobjedu želim posvetiti ljudima koji su je proživjeli.”

S tri pobjede za redom, sve u prvoj rundi te protiv imena kao što su Aljamain Sterling, Jimmie Rivera i na kraju Assuncao, Moraes se sada istakao kao neupitni prvi izazivač bantam kategorije. Tako je naravno morao reći nešto i o svojoj potencijalnoj idućoj borbi.

“Najbolji sam u diviziji i svi znate koga zaslužujem. TJ se spustio u kategoriju ispod, no ja sam spreman za njega. Zapravo, ne znam zaslužuje li on uopće borbu protiv mene nakon predstave kakvu je pružio u posljednjoj borbi. Možda da se borim protiv nekoga drugog, a on neka nastaviti hvatati male dečkiće”, rekao je Moraes na pitanje ima li što poručiti prvaku.

Moraes može biti siguran kako je idući, ukoliko UFC ne odluči ispuniti želju Henrya Cejuda. Naime, prvak muha kategorije je zatražio drugu borbu protiv Dillashawa, ovog puta u njegovoj kategoriji za njegov pojas. Ipak, nakon svega, mislimo da je Marlon zaslužio biti prvi jer ovakav niz kao što je njegov se rijetko kada može vidjeti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI