Mark Wahlberg spreman McGregoru prodati dio svog udjela u UFC-u! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.11.2016 10:26h Autor:

Wahlberg i McGregor

Odmah po osvajanju druge UFC-ove titule u manje od godinu dana, Conor Mcgregor je zatražio svoj udio u kompaniji. Irac jednostavno smatra kako UFC-u donosi nevjerojatnu zaradu te da samim time zaslužuje na ovaj način dodatno podebljati svoj bankovni račun. Iako iz promocije još uvijek nisu poduzeli nikakve konkretne poteze, “The Notorious” bi do svog dijela kolača mogao stići preko Marka Wahlberga, proslavljenog glumca koji je iznio svoju ponudu UFC-ovom prvaku.

Naime, Wahlberg je spreman Ircu prodati dio svog udjela u kompaniji, a sve što Conor mora napraviti je ispisivanje odgovarajućeg iznosa na čeku.

“Ispiši ček, sve što mora učiniti je ispisati ček. Svi to rade ukoliko žele dio. Zapravo, ja ću mu dati dio svog udjela jer se trenutno radi o glavnom licu UFC-a, no kao i u svakom poslu, on mora ispisati ček”, izjavio je Wahlberg za TMZ Sports.

Holivudska je zvijezda naknadno izjavila da za suradnju između njega i McGregora ima još puno prilika, a tko zna, možda se skupa nađu i na jednom od budućih filmskih setova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI