Mark Munoz potpisao novi ugovor na četiri borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.10.2014 20:37h Autor:

Mark Munoz

UFC-ov borac srednje kategorije, Mark Munoz, potpisao je novi ugovor na četiri borbe, čime se potvrdilo da njegov status u organizaciji, unatoč lošijim rezultatima u posljednje vrijeme, nije ugrožen.

Iako je u svibnju poražen od Gegarda Mousasia te od tad nema niti dogovorenu borbu, Mark Munoz je danas obavijestio javnost da je potpisao novi ugovor s UFC-om, u trajanju četiri nastupa. 

36-godišnji Munoz (13-5, 8-5 u UFC-u) član je najbolje svjetske organizacije od 2009. godine, a u međuvremenu je došao do samog vrha, gdje mu je nedostajala možda samo jedna pobjeda do napada na titulu. Ipak, u posljednje četiri borbe savladao je samo Tima Boetcha, dok je poražen od Gegarda Mousasia, Lyota Machide i Chrisa Weidmana (u borbi koja je bila svojevrsni 'title eliminator').

Čini se kako je Munoz prihvatio realnost da može biti samo "gatekeeper" Top 10 poretka, jer je riječ o borcu koji je gubio od uistinu samo najboljih. No, u svim borbama je pokazao dovoljno i to je razlog zašto ćemo ga i dalje imati priliku gledati u UFC-ovom kavezu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI