Mark Munoz: Ovo je gorak okus, no vrijeme je za novu stranicu u životu

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2015 13:41h Autor:

Mark Munoz s obitelji

Samo nekoliko sati prije nego što će posljednji put ušetao u UFC-ov kavez, Mark Munoz je dao kratki interview za uvodnu UFC-ovu emisiju, prije starta eventa.

Megan Olivi je Marka upitala kako je to znati da ćeš po posljednji put uči u kavez i nastupiti pred fanovima, koji su ga većinom podržavali. Puno puta tijekom ovog tjedna smo slušali da je Mark Munoz zapravo najsimpatičnija osoba u cijelom UFC-u, a to nisu prazne priče, to je uistinu tako. 

"Emocije su miješane, u ovih osam godina sam upoznao toliko divnih ljudi, nastupio u toliko sjajnih mečeva i radio ono što volim među najboljim borcima svijeta. Tužan sam, ali okrećem novu stranicu u svom životu. Moje tijelo više nije što je bilo, želim provoditi vrijeme sa svojom obitelji, trenirati svog sina hrvanje i u globalu im se u potpunosti posvetiti", ispričao je Mark što mu prolazi kroz glavu.

Nije htio previše pričati, no jednoj osobi se posebno zahvalio i drago mu je što upravo s njim nastupa na ovom eventu, svom posljednjem u borilačkoj karijeri.

"Moram se posebno zahvaliti Uriahu Faberu. On mi je kao brat, on me je i nagovorio za dolazak u ovaj sport. Činjenica da sam s njim na istom programu, koji se održava na Filipinima ovo sve čini još ljepšim. Sve to uljepšava ovaj gorak okus posljednje borbe, no to je odluka koju sam donio. Sad još ostaje samo pobijediti u ovoj borbi i to pokloniti svojim Filipincima", dodao je Mark.

A pokušaj ostvarivanja pobjede u posljednjem nastupu neće biti lak, jer Marka čeka jedan od najtalentiranijih europskih boraca, Luke Barnatt.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI