Mark Hunt u Las Vegasu na pregledima glave koji će odrediti njegovu borilačku budućnost

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.11.2017 11:49h Autor:

Mark Hunt

Čini se kako su Mark Hunt i UFC ipak nekako stigli na isti kolosijek. Nakon vrijeđanja preko društvenih mreža koje je “Super Samoanac” uputio predsjedniku promocije Dani White, ali i čitavoj organizaciji za koju nastupa, povodom uklanjanja s netom održanog Fight Nighta u Sydneyju, posljednjih tjedana Novozelanđanin je nešto tiši i suzdržaniji.

Mirnija korespodencija je očito dovela i do dogovora da bivši K-1 WGP prvak ipak otputuje u Las Vegas na stručne preglede kako bi se ustvrdilo je li spreman za borbe ili nije. Hunt je, naime, pristao na to da odleti u “grad kocke” i tamo se u najboljoj klinici za mozak “Lou Ruvo” podvrgne detaljnom pregledu.

Vijest da je Hunt u Las Vegasu, otkrili su Brett Okamoto, novinar ESPN-a, i Ariel Helwani, voditelj popularnog The MMA Houra.

Rezultati testiranja bi trebali biti poznati ovih dana, a upravo oni će odlučiti hoćemo li ovog legendarnog nokautera vidjeti ponovno u akciji ili ne.

Podsjećamo kako je čitava saga oko Huntovih potencijalnih ozljeda mozga krenula kada je Novozelanđanin dao intervju za jedan australski medij u kojem je ustvrdio da će “vjerojatno umrijeti boreći se”, ali i da “osjeća posljedice udaraca, da često guta riječi i ne može se sjetiti nekih stvari”. UFC je reagirao tako što ga je povukao iz meča protiv Marcina Tybure.

Emotivni Hunt je reagirao emotivno, no na koncu je, čini se, ipak pristao na testiranja u Las Vegasu što je dugo vremena odbijao. Nadamo se da će ona pokazati da je zdrav i da ćemo ga što prije ponovno vidjeti u Octagonu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI