Mark Hunt u bolničkoj sobi svojeg pokojnog oca vidio zakukuljeno biće: Bilo je visoko 6 metara! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.06.2015 20:25h Autor:

Mark Hunt

Mark Hunt je gostovao na Submission Radiju, gdje je ispričao kako je u bolničkoj sobi svojeg oca osjetio miris pepela i vidio zakukuljeno biće visoko 6 metara. Teškaš je to biće vidio još nekoliko puta u životu te vjeruje da se radi o vragu, što mu je samo učvrstilo vjerovanje da Bog zaista postoji.

"Tata je bio u bolnici, umirao je od raka.", započeo je Hunt svoje svjedočenje. "Mama je imam 7 udara, bila je u kolicima i dogurao sam je u sobu gdje je tata ležao. Kad smo ušli osjetio sam nekakav miris poput pepela.

Prvo sam pogledao mamu, pa tatu, a zatim sam 'preko oka' vidio to ludo biće od 6 metara. Uopće ne znam što je to bilo. Nisam gledao u to, bilo mi je u perifernom vidu.

Vidio sam to biće i moj mozak je poludio: 'što je ta stvar?'. Bilo je ogromno, zakukuljeno i držalo je nešto. I osjećaj koji sam dobio od tog bića, pomislio sam: 'to biće je ludo'. To biće je sigurno tu da bi pokupilo dušu ovog čovjeka ispred mene. Nikad neću to zaboraviti.", rekao je Mark.

"Mislim da sam ga vidio tri ili četiri puta. Rekao sam sebi da je ta stvar loša, da je zlo, da nije dobro. I da sam pogledao u njega i ja bih bio mrtav, kao i moj otac.

Ovo nije priča, ovo se stvarno dogodilo. Mislim da je to bio vrag. Bio je 6 metara visok i pomislio sam… Moj um mi je… Trnci su mi prošli tijelom, kao i sada dok ovo pričam. Pomislio sam da će me ta stvar ubiti ako je pogledam. Osjetio sam ludu energiju iz tog stvora, i da će sve propasti ako ga pogledam.

Kao što sam rekao, četiri puta sam vidio tu stvar. Pomislio sam da je Bog stvaran, ako je i to biće stvarno. Ne volim viđati tu stvar, ali sam sretan što je dugo nisam vidio. Ludo je to.", otkrio je Mark.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI