Mark Hunt priprema Paleleija za Bigfoot Silvu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.07.2015 10:14h Autor:

Soa Palelei

U noći sa subote na nedjelju 2. kolovoza Rio de Janeiro bit će domaćin UFC-a 190 na kojem će se u oktogonu na suprotnim stranama naći Soa Palelei i Antonio Silva.

Soa Palelei je u dosadašnjem dijelu karijere ostvario 22 pobjede i 4 poraza. U najjačoj svjetskoj MMA promociji u pet je borbi ostvario četiri pobjede, a na UFC-u 190 čeka ga najteži ispit u karijeri. Bez obzira što je Antonio Silva u negativnom nizu svjestan je Palelei što ga očekuje. Poseban protivnik zahtjeva i posebne pripreme pa je Palelei u pripreme uključio Marka Hunta koji se i borio protiv Bigfoota pa može dati i pokoji koristan savjet.

"Mark Hunt je jedan od najjačih udarača u MMA-ju pa smo se fokusirali na taj dio tijekom priprema. Bigfoot je snažan protivnik i bez obzira na posljednje poraze njega se nikad ne smije podcijeniti. Njemu treba pobjeda i znam da će maksimalno ući u ovaj meč.", izjavio je uoči UFC-a 190 Palelei.

"Znam koje su njegove kvalitete i snaga, ali znam i svoje kvalitete. Ovo će za mene biti dosad najteže borba. Respektiram Bigfoota kao protivnika i sportaša."

UFC 190 možete gledati uživo na Fight Channelu PPV u noći sa subote na nedjelju 2. kolovoza u 4 sata ujutro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI