Mark Hunt otkriva kako je zbog barske tučnjeve počeo s borilačkim sportovima

UFC 21.09.2011 08:48h Autor:

Mark Hunt vs. Wanderlei Silva

Malo veći borilački zagriženici znaju ovu priču, a one koji je do sada nisu čuli, sigurno će zanimati kako se Mark Hunt krenuo baviti borilačkim sportovima.

“Super Samoanac” će ovog vikenda ući u kavez protiv Bena Rothwella i pokušat će ubilježiti drugu pobjedu u nizu u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

“Bio sam u noćnom klubu i tražio sam svog prijatelja kada sam primijetio kako ga četvorica likova tuku u kutu. Krenuo sam mu pomoći, no poskliznuo sam se i pao na pod. I mene su počeli cipelariti. Tada se akcija preselila izvan kluba. Sljedeći tjedan sam se već borio u ringu”, opisao je Hunt za službene stranice UFC-a.

Legenda kaže i to da je Hunt na koncu “porazbacao” ovu četvoricu napadača što je vidio jedan od čuvara na ulazu i predložio mu da počne trenirati kick boks. Ostalo je povijest…

Hunt je svjestan da mu za ostanak u UFC-u treba pobjeda protiv Rothwella.

“Ne znam previše o njemu. Da vam budem iskren, prvi put sam čuo za Rothwella kada su mi ponudili borbu. Vidio sam neke snimke, no smatram da će ova borba biti drugačija od toga što sam vidio. Radio sam mnogo na bježanju iz pozicija na parteru. Radio sam na nekim novim tehnikama kada je u pitanju grappling. Već sam četiri tjedan u kampu American Top Teama”, zaključuje Hunt.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI