Mark Hunt o svom prvom testiranju: Tip me gledao dok serem, bilo je ludo! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.11.2015 15:35h Autor:

Screenshot

Mark Hunt večeras se na UFC 193 bori protiv Bigfoota Silve, a u Melbourneu se pojavio u zapanjujućem izdanju, toliko mršav da bi mogao izgubiti titulu kralja KFC-a, kako se s njim našalio Ariel Helwani.

"Nisam još bio ovako mršav", priznao je, ali dodao kako je u dobroj formi. O kraju karijere s 41 godinom na leđima ne razmišlja.

"Još ne razmišljam o tome. Mogu se boriti dokle god me tijelo služi", dodao je.

Slijedi mu revanš protiv Antonija Silve, s kojim se borio prije dvije godine kada je Silva pao na dopinškom testu nakon borbe. S novom politikom testiranja u UFC-u borci nemaju puno prostora za varanje, a Hunt je ispričao svoj doživljaj s testiranja. 

"Već sam rekao, ako Silva vara, to je njegova stvar. Mene su prvi put testirali prije tri dana, bilo je brutalno. Ne puštaju te iz vida. Bio sam potpuno gol, tip je stajao pored mene dok sam pokušavao pišati. Rekao sam da ne mogu jer se moram prvo posrati, on je rekao – hajde. Ja sam rekao: kvragu, dok ti tu stojiš?! I tako me gledao. Bilo je ludo!", rekao je Hunt i dodao: "Meni je to bio prvi put pa mi je bilo iznenađenje, ali dobro je prošlo", rekao je Hunt.

U svibnju je poražen od Stipe Miočića, a prije godinu dana od Fabricia Werduma, a nakon Silve pobijedio je samo Royja Nelsona.

"Veselim se borbi, spreman sam za deset rundi. Bit će sjajno".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI