Mark Hunt: Nisam mogao pobijediti niti drvenu stolicu!

UFC 20.09.2011 08:04h Autor:

Mark Hunt vs. Wanderlei Silva

Na UFC-u 135, koji je na rasporedu narednog vikenda, ćemo vidjeti i treći nastup u UFC-u, legendarnog Marka Hunta.

K-1 Grand Prix pobjednik iz 2001. i čovjek koji je zaustavio četverogodišnji niz nepobjedivosti Wanderleija Silve tražit će svoju drugu pobjedu protiv opasnog Bena Rothwella.

Nakon šest poraza u nizu, Hunt je na UFC-u 127 nokautirao Chrisa Tuchscherera zaradivši pritom i bonus za nokaut večeri. U razgovoru za jedan australski portal “Super Samoan” se prisjetio teških trenutaka u karijeri.

“Mislim da je najniži trenutak bio kada sam gubio svaku borbu i nisam znao što se do vraga događa. Ništa nisam mogao napraviti kako valja. Nisam znao gdje sam i radilo se o mentalnoj blokadi. Neovisno o tome protiv koga bi se borio, svejedno bih izgubio”, izjavio je Hund i dodao:

“Da su ispred mene stavili drvenu stolicu, svejedno bih izgubio. Sve je bilo u mojoj glavi i samo sam morao slomiti taj negativni niz.”

Unatoč katastrofalnoj seriji, Hunt je radi nekih nesređenih pitanja UFC-a i Pridea, dobio priliku. Prvu nije iskoristio protiv McCorklea, ali je drugu itekako ugrabio.

“Nisam siguran gdje sam još uvijek. Treba mi tri ili četiri borbe da bih sve ponovno sjelo na svoje mjesto. Za sada se nigdje ne vidim u teškoj diviziji, no i dalje smatram da sam najbolji borac na planetu inače se ne bih bavio ovim poslom”, zaključuje Hunt.

UFC 135 je dostupan hrvatskoj publici na Fight Channelu (MaxTv, kanal 24). Prijenos počinje u noći sa subote na nedjelju (24/25. rujna) u 03:00 iza ponoći. Snimka  priredbe se može pogledati na istom kanalu čitavu nedjelju 25. rujna.

Svi oni koji su pogledali prijenos UFC-a 135 ulaze u veliku nagradnu igru u kojoj Fight Channel dvije osobe vodi na dvoboj Mirka “Cro Copa” Filipovića u Las Vegas. Više o nagradnoj igri pročitajte OVDJE.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI