Mark Hunt: Nije važno što će Miočić napraviti, u svakom slučaju će završiti nokautiran

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2015 18:06h Autor:

Stipe Miočić i Mark Hunt

Dva su tjedna preostala do UFC eventa u Adelaideu, a Stipe Miočić i Mark Hunt su u posljednjoj fazi priprema, kad se radi i na taktici te razmišlja o najslabijim točkama svog protivnika. No, Mark Hunt nije jedan od tih, on misli samo na jednu stvar.

Hunt je u svom stilu najavio taktiku za borbu protiv Miočića. On namjerava napraviti ono što od Stefana Struvea nitko nije, pobijediti hrvatsko-američkog borca na onaj način kakav fanovi vole najviše vidjeti tj. onaj zbog kojeg Samoanac i je toliko popularan borac:

"Ne znam kakav će Miočić stil preferirati u našoj borbi, znam samo da će biti nokautiran. Apsolutno me nije briga što će on pokušati napraviti, mislim samo o tome kako ću se ja boriti."

Od 20 Huntovih borbi samo četiri su došle do kraja, odnosno do sudačke odluke, no njegov skor i nije baš najbajniji te iznosi 10-9-1. Ipak, za to su krivi rezultati s početka MMA karijere kad je bio čak šest puta prisiljen na predaju. U UFC-u je došao do novog stadija svoje karijere, ali borba protiv Miočića mu je vjerojatno ključna. Ukoliko ju izgubi, vjerojatno više neće imati novu priliku za napasti sam vrh.

Još je nešto dodao o tome što bi se moglo dogoditi 10. svibnja, kad Stipe Miočić i on uđu u kavez pred fanovima u Adelaideu: "On može donijeti kobasice, ja ću donijeti pivo. Ukoliko želi plesati dok smo na nogama, bit će tako. Ukoliko želi zaplesati na podu, može i to. U oba slučaju ishod je isti, završit će nokautiran."

40-godišnji Hunt još je nešto dodao o svojoj pripremi za ovu borbu, a posebno je interesantno znati kako to izgleda, budući da je za posljednje dvije borbe jedna zadovoljio granicu od 120 kilograma.

"Ovaj puta sam se puno bolje pripremao te puno sigurniji ulazim u ovu borbu, nego što je to bilo kod nekih ranijih. Mislim samo na borbu i sigurno ću je dočekati potpuno spreman za borbu", rekao je na kraju Super Samoan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI