Mark Hunt kaže da mu je tijelo uništeno: Vjerojatno ću umrijeti boreći se!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.09.2017 18:14h Autor:

Mark Hunt

Mark Hunt je odlučio progovoriti o tome kako i dalje nastupa, iako mu je 43 godine te kako vidi situaciju oko svoje karijere i ono što je ona zapravo mogla biti.

Iza Hunta je 43 kickboxing meča i 26 MMA borbe, od čega je većina bilo na najvišoj mogućoj razini. Amaterskih, ilegalnih ili sličnih nastupa teško da itko zna broj, ali “Super Samoan” se i dalje ne da. Zapravo, on smatra kako će biti borac do kraja svog života, pa kada god to bilo. Čak kaže da ne bi bilo čudno niti da umre radeći svoj posao.

“Vjerojatno ću umrijeti boreći se. Borim se otkako sam dijete i borio sam se u svim okolnostima. Od toga da sam zarađivao 300 dolara tjedno i mučenja da donesem hranu na stol, došao sam do toga da sam jedan od najplaćenijih boraca na svijetu. Mislim da je to na kraju moja sudbina, raditi to sve do smrti i umrijeti kao borac. Meni je to u redu, samo se nadam da će se to dogoditi u pravednom i poštenom natjecanju.”

Ipak, upitan je da detaljno objasni što se s njim događa i zašto to misli. Za Hunta znamo kako je uvijek bio poznat po tome da može primiti i apsorbirati velik broj udaraca, a budući da je u pitanju teškaš, to je svakako moralo dovesti do nekih posljedica. Ipak, on se i dalje boli jednakim stilom.

“Moje je tijelo totalno sjebano, ali um mi je još uvijek ovdje. Još uvijek znam što je dobro, a što je krivo, iako nekada ne spavam dobro. Također, više nemam jednako dobru memoriju kao prije, nekada se ne mogu sjetiti što sam radio jučer, a pamtim dane otprije puno godina. To je cijena koju sam morao platiti, cijena toga da sam borac. No, smeta mi što sam se borio protiv jako puno varalica i narkomana te sam od njih dobivao udarce koje nisam trebao. To mi nije u redu.”

U karijeri ne žali niti za jednim svojim potezom, no žali za okolnostima u kojima je nastupao, posebno što se tiče korištenja nedozvoljenih sredstava.

“Da nije varalica, bio bih već odavno prvak. Danas bih bio umirovljen, imao bih brdo novaca i cijeli dan bih sjedio kod kuće, igrao igrice i jeo piletinu. Nitko od njih ne bi imao šanse protiv mene da nisu varali. A ja sam zbog toga izgubio na milijune dolara sponzorskog novca. Ljuti me kada samo i pomislim na to. Varalice se treba žešće kažnjavati, dvije do četiri godine za prvi prekršaj, a doživotna suspenzija ako te uhvate i drugi put.”

Hunt svoju iduću borbi ima 19. studenog u Sydneyu. Protivnik mu je Marcin Tybura.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI