Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mark Hunt iznenadio fanove i pokazao nešto što dugo nismo vidjeli (FOTO) | Fight Site

Mark Hunt iznenadio fanove i pokazao nešto što dugo nismo vidjeli (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2018 18:53h Autor:

Hunt, Tuivasa i Kolega

Mark Hunt u pripremama je za svoju iduću borbu, koju će odraditi idućeg mjeseca u australskom Perthu protiv Curtisa Blaydesa. I čini se kako je ozbiljno shvatio ove pripreme jer na fotografijama vidimo nešto što dugo nismo.

A znate što? Trbušne mišiće! Marku Huntu, od kojeg smo već navikli da u danima prije borbe skida posljednje kilograme da bi na vaganju imao 120 kilograma, poprilično se nazire ono što je za druge borce u potpunosti normalno. Nećemo pogriješiti ako kažemo da Hunt izgleda i mršavije nego inače pa je za očekivati da neće imati niti problema sa zadovoljavanjem potrebnih kilograma.

Na istom eventu kada i on, odnosno 11. veljače, što bi bilo za točno mjesec dana, nastupa i njegov mladi kolega Tai Tuisava te njih dvojica zajedno treniraju u društvu još nekim boraca, gdje se ističe još jedan bivši UFC-ov teškaš, Soa Palelei, koje je zbog njegove konstitucije uistinu teško “promašiti”. Hunt će se u Perthu boriti protiv Curtisa Blaydesa, a Tuivasa protiv Cyrilla Askera.

Objavu dijeli The Super Samoan (@markhuntfighter)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI