Mark Coleman na Ebayu prodaje svoj Pride GP trofej

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.02.2014 18:34h Autor:

Mark Coleman

Bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji, osvajač Pride Grand Prixa te jednostavno legenda slobodne borbe, Mark Coleman, odlučio je preko Ebay aukcije prodati svoj trofej koji je osvojio kao pobjednik Pride 2000 Grand Prixa.

Mark Coleman, legenda slobodne borbe, mogao bi porilično pasti u očima MMA fanova, posebno onih romantičara koji ne mogu prežaliti Pride FC, nakon što je odlučio preko Ebaya prodati trofej koji je osvojio na prvom Pride Grand Prixu, 2000. godine.

Coleman je trofej stavio na aukciju, s početkom cijenom 24.500 dolara, a u opisu je napisao: "Ovo je Sveti gral MMA suvenira. Pride FC 2000 bio je najprestižniji turnir u MMA povijest i zauvijek će ostati takav. Okupio je sve najbolje borce svijeta u tom trenutku. Mark Coleman je legenda sporta i član UFC-ove kuće slavnih, prvi UFC-ov prvak u teškoj kategoriji te posljednji osvajač UFC-ovog turnira."

Mark Coleman se nije izjasnio zašto se odlučio na prodaju ovog vrijednog trofeja. Aukcija traje još pet dana, a trenutno nije postavljena niti jedna ponuda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI