Manuwa ozlijeđen, Krylov treba novog protivnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.12.2015 19:18h Autor:

Jimi Manuwa

UFC Fight Night u Londonu, koji je na rasporedu u veljači, ostao je bez jedne planirane borbe, nakon ozljede Jimia Manuwe, koji se trebao boriti protiv Nikite Krylova.

Trebao je to zapravo biti veliki ispit za mladog Ukrajinca, kojem je UFC po drugi put namijenio protivnika iz Top 10 poretka. Prvi put je to bilo protiv Ovince St. Preuxa, kad nije bio uspješan, no serija od tri pobjede nakon toga, a sve su bile prekidom u prvoj rundi, uvjerila je matchmakere da je spreman za novi pokušaj iskoraka.

Sad je vrlo neizvjesno što će biti s ovom borbom. Naime, postoji mogućnost i da Krylov bude prebačen na neki drugi program, budući da je odluka dovođenja Andersona Silve te davanja novog protivnika Gegardu Mousasiu, dovela do liste od 14 borbi, koliko UFC nije nikad imao niti na jednom eventu.

U svakom slučaju, više o tome trebalo bi se znati ovog dana, ali bila bi velika šteta da Nikita ne dobije kvalitetnije ime za protivnike, barem u rangu s Manuwom, čiji se problemi s ozljedama ovako nastavljaju. U posljednje dvije godine nastupio je samo tri puta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI