Mannyev osmjeh i Floydov hladan pogled: Odrađena vaga u Las Vegasu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2015 08:52h Autor:

Floyd Mayweather i Manny Pacquiao

U Las Vegasu je odrađeno vaganje za "meč stoljeća" te su oba borca zadovoljila potrebnu težinu. Ono što je uvijek zanimljivije, odnosno 'staredown', prošlo je u priličnom kontrastu. Floyd je imao jedan hladan pogled bez emocija, dok je Manny bio već uobičajeno nasmiješen.

Flyodu je vaga pokazala 66.2 kilograma, dok je Manny bio na 65.8, odnosno obojica su zadovoljili. Zanimljivo, po MMA pravilima ovo bi bilo borba u perolakoj kategoriji. U boksu je to velter. No, to u ovom slučaju nije niti najmanje važno jer su fanovi dočekali dan kad će se održati ono što su dugo čekali.

Cijelo vaganja je zapravo bilo jedan medijski spektakl, uz veliki broj uglednih gostiju te uz cijeli popratni televizijski program Showtime Sportsa. Zanimljivo, nakon što su izvagani, borci se nisu odmah uputili na sučeljavanje, nego je i tu ostavljeno malo vremena za dodatno nabrijavanje.

Kad su se napokon našli licem u lice, emocije su bile u potpunosti suprotni. Pored hladnog i ozbiljnog izraza lica Floyda Mayweathera, našao se nasmiješeni i vedri Manny Pacquiao. Još jedan dokaz tog kontrasta, tog rivaliteta, koji će napokon kulminirati naredne noći, kad ova dva velikana uđu u ring MGM Grand Arene.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI