Manhoef otkrio svoju metu – Wanderlei Silva

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2013 09:35h Autor:

Melvin Manhoef

Melvin Manhoef odlučno je zacrtao da prije ili kasnije svoju karijeru mora nastaviti u UFC-u, a nadamo se da će mu Dana White što prije ispuniti tu želju, jer nema sumnje kako bi on mnogima mogao pomrsiti planove. Manhoef je prilično nezgodan protivnik za svakoga.

"Borio sam se svugdje. Bio sam u K-1, Dreamu i Strikeforceu, a nedostaje mi jedino UFC. Napravit ću sve da dospijem tamo, sve ću uložiti. Želim da se to dogodi. Ove godine planiram se boriti četiri ili pet puta, pa ćete imati što gledati", najavio je Melvin.

"Ja želim okršaj protiv onih koji vole stajati i boriti se. Takve mečeve najviše volim, da publika bude zadovoljna. Wanderlei Silva je jedan od takvih boraca, ali također i Michael Bisping te Cung Le. Postoji mnogo onih koji odgovaraju mom stilu i s kojima bih se htio boriti."

"Svakog dana postajem sve jači i opasniji jer učim nove stvari. Treniram s mladim ljudima, pa i moje snalaženje na podu je sve bolje i bolje. To je nešto na čemu sada ipak više radim. Ne znam koliko još mogu napredovati, ali ne planiram se tako brzo povući u mirovinu", otkrio je Manhoef.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI