Malo je zakasnio: Nelson želi izazvati Brocka Lesnara?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.05.2012 19:48h Autor:

Roy Nelson (photo:HeavyMMA)

Na samu informaciju da bi Brock Lesnar možda mogao završiti u UFC-ovoj Kući slavnih, Roy Nelson je negodujući izjavio da bi onda i njemu trebalo biti mjesto na istom uglednom mjestu jer smatra da po zaslugama sigurno pripada tamo prije bivšeg UFC prvaka, a danas ponovno kečera.

U petak se na Nelsonovim usnama opet našlo Lesnarovo ime, a ovaj put je UFC-ov debeljuco poručio da bi u slučaju pobjede protiv Hermana mogao izazvati nekadašnjeg prvaka i to u kečerskom ringu.

“Kada pobijedim Pee Weeja, možda izazovem Brocka Lesnara. Za to ću morati prijeći u profesionalno hrvanje, no nema veze, doći ću u WWE organizaciju i razbit ću ga”, pojasnio je Nelson.

Kako je Big Country uopće došao do ideje za meč protiv umirovljenog MMA borca? Tema je zapravo bila razlika između kečera i profesionalnih boraca.

“Samo budale ne vide razliku. Znate li koja je razlika između baseball i softballa? E pa ta dva sporta su puno bliže jedan drugome nego MMA i profi hrvanje. Ako vas i dalje muči razlika, onda trebate otići jednom učitelju za posebne osobe i reći mu da vam je dijagnosticiran debilizam”, poručio je Nelson.

Big Country bi ipak trebao malo više brinuti o svom protivniku ovog vikenda jer bi u slučaju novog poraza mogao dobiti otkaz u najjačoj svjetskoj MMA promociji. Onda možda zaista završi među kečerima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI