Mali MMA event dogovoren kao predigra nogometnom “El Classicu” Reala i Barcelone!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.07.2017 19:55h Autor:

Real vs. Barcelona

Novi dokaz sve veće popularnosti MMA-a je taj da će jedan MMA event poslužiti kao uvertira nogometnoj utakmici Real Madrida i Barcelona, koja će se održati u sklopu El Classicu Miami eventa, krajem ovog mjeseca.

U pitanju je mali event promocije Combate Americas, koji će se održati unutar manifestacije imena “El Classico Miami”, koja je zapravo predvođena nogometnom utakmica dvije možda najveće svjetske nogometne momčadi, Real Madrida i Barcelona, koja će se u najvećem gradu na Floridi održati 29. srpnja.

Riječ je zapravo o četverodnevnom festivali koji započinje 26. srpnja, a završiti će spomenutog utakmicom, na kojem će se održati više manifestacija, ali činjenica kako je jedna od njih MMA event, svakako puno znači za sport.

Što se tiče dogovorenih borbi, u glavnoj će nastupiti Chris Avila, timski kolega braće Diaz, koji je prošle godine upisao dva UFC nastupa. Njemu će se suprotstaviti talentirani Ricky Palacios, borac skora 8-1. Osim njih će se održati još devet borbi, u kojima većinom nastupaju meksički borci ili borci latino porijekla.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI