Maldonadu treba pravo čudo da iznenadi Miočića?

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.05.2014 13:10h Autor:

Stipe Miočić

MMA fanovi ovog vikenda zaista se imaju čemu radovati, pogotovo ako dolaze iz Hrvatske. Stipe Miočić nastupit će u glavnom meču večeri protiv Fabija Maldonada i prema svemu sudeći trebao bi nastaviti svoj pobjednički niz.

Sve kladionice koje u svojoj ponudi imaju event The Ultimate Fighter Brazil 3 Finale vide Stipu kao apsolutnog favorita.

Da će Maldonadu trebati pravo čudo, i to ne malo, potvrđuje koeficijent na Miočićevu pobjedu koji je u nekim kladionicama pao na svega 1.14, a tek u rijetkim prilikama on raste do 1,20.

Oni koji ipak vjeruju u brazilskog borca mogu dobro zaraditi u slučaju njegove pobjede s obzirom na to da se može pronaći koeficijent od čak 5,50.

Bez obzira što su kladionice izuzetno uvjerene u Stipinu pobjedu, UFC 173 koji se održao proteklog vikenda samo je po sebi dovoljno upozorenje za američko-hrvatskog borca, jer u sličnim odnosima je bio i koeficijent za meč Renan Barao VS TJ Dillashaw, a potonji je ipak uspio kreirati jedno od najvećih iznenađenja u MMA svijetu ove godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI