Maldonadu prednost protiv Pokrajca: “Baca tisuću udaraca u minuti zastrašujućom preciznošću…”

UFC 13.05.2012 09:02h Autor:

Pokrajac i Soszynski na vagi

Poznati MMABay je napravio detaljnu analizu meča Igora Pokrajca i Fabija Maldonada koji nam slijedi sljedećeg vikenda na Fight Channelu u sklopu UFC on Fuel 3 priredbe.

Zanimljivo, analitičar je u ocjeni kvaliteta boraca i predviđanju dvoboja prednost dao Maldonadu koji bi, prema njemu, trebao slaviti odlukom sudaca.

“Ako Pokrajac planira ostati na nogama i izmjenjivati udarce s Maldonadom, to će za njega biti samoubojstvo. Dok se Brazilac uglavnom oslanja na preciznost i količinu svojih udaraca koji nemaju toliku snagu, neće imati problema primiti sve što na njega Pokrajac baci. Igor se mora kretati i blokirati sve protivnikove udarce nogama ukoliko želi izmoriti brazilskog borca te ga uhvatiti negdje uz žicu”, stoji u analizi meča.

“Problem za Pokrajca moglo bi biti i to što Maldonado, jednom kada stjera u kut svog protivnika, jednostavno baca tisuću udaraca koji imaju zastrašujuću preciznost. Posebno su neugodni njegovi udarci u tijelo. Teško je vidjeti da će bilo tko od ova dva borca pokleknuti. Pokrajac je sigurno puno kompletniji borac, no Maldonado je taj koji će na kraju slaviti.”

Mi se nadamo da je analitičar MMABayja u krivu, a ukoliko niste glasali u našoj anketi koja predviđa upravo ishod dvoboja Pokrajac vs. Maldonado, možete to učiniti sada.

McGregor vs. Diaz: Za koga navijate, a tko će pobijediti?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI