Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Maldonadu dosta batina u poluteškoj, seli se kod Andersona | Fight Site

Maldonadu dosta batina u poluteškoj, seli se kod Andersona

UFC 24.10.2012 08:26h Autor:

Fabio Maldonado (foto: MMA Fighting)

Fabio Maldonado odlučio je napraviti drastičnu promjenu u svojoj MMA karijeri te se više nema namjeru boriti do 93 kilograma, već će ubuduće nastupati u srednjoj kategoriji.

Glover Teixeira zaista je izubijao Maldonada ovog mjeseca u njihovoj međusobnoj borbi održanoj na UFC-u 153 u Rio de Janeiru, bio je to meč u kojem je publika uživala, a Maldonado je svojom upornošću osvojio veliki broj novih fanova.

No, čini se da ga više nećemo gledati u poluteškoj kategoriji, već se seli u oni nižu kod Andersona Silve. "Maldonado mi je rekao da razmišlja o spuštanju kilaže i odlasku u srednju kategoriju. Mislim da bi to bio dobar potez", rekao je njegov menadžer Alex Davis.

Otkrio je Alex još jednu zanimljivu stvar… "Non stop pokušavamo nagovoriti Maldonada da se više brani, ali on nam uvijek odgovara da njemu nije problem kad ga se udara. Ovog puta, takav stav ga je ipak skupo koštao."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI