Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Maldonadov menadžer: Kako se sudac usudio dati 30-27 pobjedu Pokrajcu? | Fight Site

Maldonadov menadžer: Kako se sudac usudio dati 30-27 pobjedu Pokrajcu?

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.05.2012 07:18h Autor:

Pokrajac i Maldonado

Paljbi po MMA sucima u saveznoj državi Virginia osim dijela javnosti pridružio se, očekivano, i Maldonadov menadžer koji sve ovo smatra jednostavno bizarnim.

“Ja sam vidio, Dana White je vidio, Fight Metrics je vidio, svi su vidjeli da Maldonado pobjeđuje. Ne znam otkud dolaze ti suci, otkud im uopće licenca za suđenje. Jedan je čak dao 30-27 za Pokrajca, kako se usuđuje? Taj sudac mora da je iz taekwondoa, to je apsurdno”, rekao je Alex Davis.

“Maldonado nije smio dozvoliti Pokrajcu da toliko pogađa. No, budući da može primiti jako puno, smatra da se ne mora toliko braniti i prepušta obično odluku sucima. To ipak ne opravdava krađu. Nije pobijedio zato što ga je udario koljenom što vrijedi više od udarca rukom. Ti suci su bili nepripremljeni, to je bizarno.”

“Virginia je mala država, njihova Atletska komisija je nepripremljena i vidjeli smo rezultat. Tužno je jer radi se o profesionalnim borcima, koji mnogo ulažu u svoje borbe i onda im ukradu pobjedu. To je tužno, čak se i Dana White žalio na to”, kaže Davis.

Menadžer nije propustio na kraju svog razgovora s novinarima pohvaliti svog pulena. “Čestitam ti Maldonado! Ima neki segmenata na kojima treba poraditi, a i nije mu bilo lako prije meča. Prolazio je kroz određene probleme i nije mogao biti potpuno fokusiran na treninge.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI