Maldonado: Suci su me htjeli sjebati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.05.2012 07:24h Autor:

Fabio Maldonado

Fabio Maldonado je razočaran raspletom borbe protiv Igora Pokrajca u američkom Faifaxu. Smatra da je zaslužio pobjedu, a u razgovoru za brazilski Tatame je to i obrazložio prilično teškim optužbama.

“Jedan sudac je bodovao 30:27, to nema logike. Stvarno sam tužan. Ja sam pobijedio i to je činjenica. Svi su to vidjeli, vidjeli su to i suci. Tri suca koja su Igoru dala pobjedu duboko u sebi znaju da sam pobijedio. Vjerujem da se ne radi o greški, radi se o tome da ovaj sudac koji je sve tri runde dao mom protivniku ima problema s karakterom. Htjeli su me sjebati i htjeli su se osigurati da ponovno ne pobjedim”, ustvrdio je brazilski borac i dodao:

“Stvarno me jako pogodio s laktom. Ima tešku ruku. Prošlo je dosta vremena od kada me netko tako dobro pogodio. Srušio me, došao mi je u mount, no to je otprilike sve. Drugu i treću rundu sam pobijedi. Udarci u lice i koljena koja je bacio mi nisu naštetila, no kada sam ja bacio nekoliko kombinacija dobro sam ga uzdrmao. Vidio sam da ne može stajati na nogama i da je izgubio balans. Komlicirana situacija.”

Ipak, Maldonado se suzdržao od kritika prema Pokrajcu kojeg cijeni…

“Ne želim pričati ružno o čovjeku koji se trudi zadovoljiti fanove. Moj cilj je postati prvak”, zaključio je brazilski udarač.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI