Maldonado: Strategija je krvoproliće, želim ubiti Miočića!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.05.2014 10:56h Autor:

Stipe Miočić vs. Fabio Maldonado

Do novog UFC eventa na kom će nastupiti i Stipe Miočić ostao je samo jedan dan! Borci su stigli u Sao Paulo, a Fabio Maldonado dodatno je podgrijao atmosferu pred okršaj protiv američkog Hrvata. Izravan prijenos ove priredbe pogledajte u noći sa subote na nedjelju s početkom u 04:00h ekskluzivno na Fight Channelu.

Maldonado je zamijenio Juniora dos Santosa, te samo tri nedjelje pred borbu prihvatio teškaški duel s Miočićem. Razlog za prelazak u tešku kategoriju je, kako kaže Brazilac, prilika da se bori u dvoboju na pet rundi.

"Da nije riječ o pet rundi, ne bih prihvatio borbu. Iako je on imao više vremena da se pripremi, ja sam oduševljen činjenicom da ćemo se boriti 25 minuta. Vjerujem da to meni više odgovara", rekao je Maldonado.

Istaknuo je kako će u meču sa Miočićem ići "na "ubojstvo"…

"Menadžer me zvao i rekao kako Joe Silva traži uslugu, a ja sam čovjek koji živi za borbu Treći sin mi se rodio prije dva dana, i da sam odbio ovu borbu, šta bih mu rekao u budućnosti? Pobjeda ili poraz, znam kada uđem u oktogon ići ću po 'ubojstvo'."

Maldonado je nastavio u istom tonu, pa se osvrnuo i na sjajni nastup Miočića protiv Roya Nelsona.

"Uzdrmao je Nelsona, borca koji ima više nokauta u teškoj kategoriji nego ja u poluteškoj. Također je uspio i da izdrži par udaraca od Roya. Možda ću ja biti prvi koji će ga srušiti, ne znam. Idem na samoubojstvo. To sam radio cijelog života, primao batine i vraćao se. On je jači od mene i možda me iznenadi stand-upom, ali sam spreman i idem naprijed", kaže Fabio, te dodaje:

"Moja strategija je krvoproliće u subotu. To obećavam iz svog srca. Ako 80 posto te krvi bude moje, OK. Ne mogu obećati pobjedu, mogu obećati rat", zaključio je Maldonado.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI