Maldonado: Bit će krvi!

UFC 17.04.2015 10:39h Autor:

Fabio Maldonado

UFC 186 trebao je donijeti dvoboj Quintona Jacksona i Fabia Maldonada, ali nakon što je Bellator sudskom zabranom uklonio tu mogućnost u UFC-u su Maldonadu pronašli novog protivnika.

Maldonadov će protivnik biti nekadašnji hokejaš Steve Bosse (10-1) koji je tijekom karijere nastupao i na događajima kanadske promocije TKO. Bosse je veće tijekom 2014. trebao nastupiti za UFC, ali se povukao zbog zdravstvenih razloga. Sad se odlučio vratiti i na suprotnoj strani čekat će ga Fabio Maldonado koji je u posljednjem meču slavio protiv Hansa Stringera prekidom u drugoj rundi.

"Uvijek sam uzbuđen uoči borbe jer imam svoj cilj. Znam da ga je teško ostvariti, ali nije nemoguće. Moj je cilj postati UFC prvak. Imam djecu koju hranim i želim im priuštiti sve najbolje i zbog njih ću uvijek biti gladan pobjeda. Vjerojatno sam odradio najbolje pripreme u karijeri. Uvijek sam motiviran i imam novi izazov pred sobom.", rekao je Maldonado.

"Bosse je nokautira protivnike. Ostvario je osma od deset pobjeda nokautima dakle ima svojih izgleda. Rampage je veće ime i pobjeda protiv njega bi bila bolja, ali Steve Bosse je odličan suparnik. Želim ga prebiti. Ne želim mu ništa loše, ali želim ga pošteno prebiti. Gledatelji će vidjeti onog starog Maldonada. Ruke će biti dolje i tražit ću protivnika da udari. Udarat ću i primati udarce. Bit će zabavno. Bit će u Montrealu puno krvi. Jamčim vam da će to biti pravi rat na nogama."

UFC 186 u borbi za naslov prvaka u muha kategoriji Demetrious Johnson i Kyoji Horiguchi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI