Makhachev i Tsarukyan borba večeri, Mustafaevu i Pavlovichu najbolja izvedba

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.04.2019 08:39h Autor:

Sergei Pavlovich

Borba Islama Mahmacheva i Armena Tsarukyana proglašena je najboljom borbom UFC Fight Nighta 149. Oni drugi bonusi, za najbolju izvedbu, također ostaju u Rusiji, odnosno odlaze Sergeiu Pavlovichu i Magomedu Mustafaevu.

Islam Makhachev i Armen Tsarukyan ponudili su ono što mnogi zapravo nisu očekivali, vrlo neizvjesnu i uzbudljivu borbu. 22-godišnji debitant pružio je iskusnijem Makhachevu sjajan otpor i uopće ne bi bilo nepravedno da su suci prve dvije runde dodijelili njemu. Makhachev je tek u trećoj preuzeo kontrolu i pokazao kako njegov mladi protivnik ipak mora skupiti još malo iskustva prije borbi s višim rangom boraca, kojem on sam svakako pripada. Islamu je ovo prvi bonus u sedam UFC borbi, dok mladi Tsarukyan svakako može biti zadovoljan ovakvim priznanjem već u svom debi nastupu.

Što se tiče bonusa za najbolju izvedbu, oni su svakako i više nego zasluženi. Magomed Mustafaev vratio se nakon dvije i pol godine, a do pobjede je došao kružnim udarcem nogom. Prezentacija vještine zbog koje niti jedna njegova borba do sada nije dočekala sudačku odluku. Drugi nagrađeni borac je Sergei Pavlovich. Ovaj teškaš u rukama ima prave projektile, koji su još k tomu i precizni. To je na sebi najbolje osjetio Marcelo Golm. Obojici boraca ovo je prvi bonus u UFC karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI