Mairbek Taisumov: Dajte mi protivnika iz Top 10 da dokažem da i ja tamo pripadam

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.04.2016 22:11h Autor:

Taisumov vs. Hadžović

Nakon što je nokautom savladao Damira Hadžovića, Mairbek Taisumov smatra kako je došlo vrijeme da mu UFC namijeni protivnika iz Top 10 poretka, čime bi mogao dokazati da i on tamo pripada.

Ruskom borcu je to bila četvrta nokaut pobjeda u UFC-u za redom, a trenutno je tu od njega bolji jedino Luke Rockhold koji je na pet pobjeda prekidom u nizu. Tako je ovaj borac koji inače trenira kombinirano na Tajlandu i u Beču upitan ima li želju prozvati nekoga za idućeg protivnika.

“Nije moj stil nekoga prozivati, no još prije par godina rekao sam kako se želim boriti samo protiv najboljih na svijetu. Dakle, bilo tko iz Top 10 bi bio savršen i nadam se da će mi UFC dati tu priliku. Želim tim momcima pokazati da sam i ja jedan od njih”, rekao je.

Njegov profesionalni skor je 25-5 (5-1 u UFC-u), a impresivno zvuči podatak kako do samo jedne pobjede nije došao prekidom. To je bilo u njegovoj prvoj UFC borbi, kad je savladao Tae Hyun Banga. Njegov niz je odličan, no on se na njega ne obazire.

“Ono što se dogodilo je iza mene, to je u prošlosti. Gledam ispred sebe i nadam se kako niz mogu nastaviti, boriti se protiv Top 10 te s vremenom postati najbolji na svijetu”, objasnio je svoje planove jedan od najubojitijih boraca svijeta, posebno u lakšim kategorijama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI