Maia: Sonnen očito puno radi na BJJ-u!

UFC 10.10.2011 09:54h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen je impresionirao svijet svojom dominantnom predstavom protiv Briana Stanna, no impresionirao je i Demiana Maiu. Brazilac je sa Sonnenon dijelio svlačionicu, a unatoč antagonizmu na relaciji Chael – Brazil, trzavica nije bilo.

“Upoznao sam ga u više navrata i ovaj put nije bilo ništa drugačije. Ponašao se normalno, s poštovanjem. S njim nemam problema. Znam da je sve ovo njegov marketinški plan i on pokušava prodati svoje borbe. Svatko od nas se zagrijavao odvojeno i mislili smo na svoje dvoboje”, opisao je Maia za Tatame i pohvalio njegove BJJ tehnike.

“Očito je da puno radi na BJJ-u. Pokušao je uzeti leđa. Svi udarce koje je ispalio u toj poziciji imali su zadatak da mu osiguraju što bolju poziciju”, objašnjava.

Hoće li ikada možda trenirati sa Sonennom?

“To je bila samo šala. Borimo se u istoj diviziji i mogli bi se uskoro boriti međusobno. Stoga nema razloga da treniramo zajedno. Radi se o vrlo teškom protivniku. Puno priča, ali je kvalitetan. Svatko u ovoj kategoriji će se namučiti s njim.”

Vjerojatno se sprema revanš Sonnen vs. Silva. Kako Maia vidi taj dvoboj?

“Mislim da će Andersona biti teže završiti na podu nego Stanna jer Anderson trenira sa stručnjacima. No Chael ne ovisi samo o BJJ zahvatima, on može dobro odraditi i GNP. Treirat će obranu od rušenja kako ne bi završio kao zadnji put”, zaključio je Maia.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI