Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Maia se oglasio nakon možda i najtežeg poraza u karijeri | Fight Site

Maia se oglasio nakon možda i najtežeg poraza u karijeri

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.10.2017 09:36h Autor:

Photo: Facebook

Demian Maia je proteklog vikenda u brazilskom Sao Paulu doživio jedan od najtežih poraza u karijeri. Bolji od njega jednoglasnom odlukon sudaca, uz prilično premlaćivanje u Octagonu, bio je Colby Covington. Brazilac je nakon nastupa izgledao toliko “demolirano” da su se mnogi zapitali hoće li se ovaj majstor BJJ-a uopće vratiti ponovno u borilište.

No, Maia je, baš kao i obično, ostao gospodin i u porazu. Nekoliko sati nakon izlaska iz Octagona, medijima i javnosti je poslao priopćenje u kojem najavljuje nove nastupe…

“Htio bih se zahvaliti svima na podršci tijekom još jednog koraka na mom putu. Ovo je bila velika lekcija, no ovo je sport koji to nosi sa sobom. Moram biti velik u pobjedama, ali i znati učiti iz poraza”, napisao je Maia i dodao:

“Napravio sam najbolje što sam mogao, ali bilo je tu i par grešaka. Previše sam bio uzbuđen na početku što je poremetilo izvršenje moje strategije. No, to ne uzima ništa od pobjede mom protivniku. On ju je zaslužio. Ja ću borilište napistiti s visoko podignutom glavom znajući da sam dao sve od sebe i krenut ću na sljedeću stanicu putovanja. Hvala svima.”

Maia je ovim porazom izgubio u posljednja dva dvoboja što s nije dogodilo još od 2014. godine. Od kada se spustio u velter kategoriju 2012. njegov UFC “score” pokazuje sada 10-4, a ukupni u profesionalnoj karijeri se zaustavio na 25-8.

Nakon nastupa je naglasio da se ne misli u ovom trenutku povući iz aktivnog sporta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI