Maia odbio GSP-a: “Radije bih borbu za pojas”

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.09.2016 16:24h Autor:

Demian Maia

Demian Maia prošlog je tjedna ostvario novu sjajnu pobjedu u UFC-u i približio se statusu prvog izazivača velter kategorije. S 38 godina i dugim nizom uglednih protivnika iza sebe nada se da će dobiti vjerojatno posljednju šansu postati prvak.

S pobjedom protiv Carlosa Condita prošlog tjedna, Brazilac ih sada ima šest u nizu i s razlogom očekuje da mu sljedeća borba bude onda za titulu koju je dugi niz godina držao Georges St.Pierre. Legendarni Kanađanin najavio je svoj povratak u UFC, vjerojatno na eventu u Torontu, a Maiju je naveo kao jednog od željenih protivnika. Međutim, Brazilac mu se zahvalio.

“Počašćen sam što je GSP spomenuo moje ime jer je on legenda. On je možda jedini borac koji je otišao kao prvak. Jedan od najboljih ikada, to je sigurno, uz Andersona Silvu. Anderson je za mene najbolji svih vremena, GSP je na drugom mjestu. No, moj cilj je borba za titulu. Želim se boriti za pojas. Nakon toga, bilo bi mi zadovoljstvo boriti se s GSP-om ili protiv bilo kojeg protivnika. Ako sve prođe prema planu, bit ću prvak i moći ću se boriti s njim nakon toga”, rekao je Maia.

Ipak, ispred Maije je Stephen Thompson koji čeka svoju priliku, a novi prvak Tyron Woodley nada se borbi s Nickom Diazom ili GSP-om.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI