Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Maia će spreman dočekati UFC 205: “Vidjeli smo što se dogodilo ‘Jacareu’ i kako je Bisping profitirao” | Fight Site

Maia će spreman dočekati UFC 205: “Vidjeli smo što se dogodilo ‘Jacareu’ i kako je Bisping profitirao”

UFC 03.10.2016 14:37h Autor:

Demian Maia

Demian Maia je toliko odlučan u želji da postane UFC-ov prvak da će se pripremiti za UFC 205 iako na tom eventu ne nastupa.

Brazilski borac želi ugrabiti svaku moguću priliku pa tako ‘neće izlaziti iz dvorane’ kako bi spreman mogao uskočiti kao zamjena za Stephena Thompsona ukoliko se ovaj iz nekog razloga povuče.

“Borba za pojas je unikatna prilika koju ne odbijate. Ako se kojim slučajem ‘Wonderboy’ ozlijedi, a mi dobijemo poziv, onda ćemo i prihvaitit tu priliku ako Demian bude zdrav. Nikad ne znate što vam sutra donosi. Vidjeli smo što se dogodilo ‘Jacareu’. On se ozlijedio, a Bisping je uskočio i postao prvak.

Demian je već zaslužio ovu priliku i jasno je da je idući u redu, no jasno je i kako to nije presudno u današnjem sportu. Ipak, trebalo bi pronaći balans između spektakla i sporta”, izjavio je Eduardo Alonso, menadžer brazilskog borca, za MMA Fighting.

UFC 205 na rasporedu je 12. studenog, a osim borbe između Tyrona Woodleyja i Stephena Thompsona, gladat ćemo još dva okršaja za naslov – onaj u kojem će sudjelovati Eddie Alvarez i Conor McGregor, te onaj između Joanne Jedrzejczyk i Karoline Kowalkiewicz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI