Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Magomedsharipov je cijelu borbu odradio sa slomljenom rukom! | Fight Site

Magomedsharipov je cijelu borbu odradio sa slomljenom rukom!

UFC 08.04.2018 15:47h Autor:

Zabit Magomedsharipov

Nova pobjeda za Zabita Magomedsharipova i novi osigurani bonus. Nakon dvije izvedbe večeri, uslijedila je i borba večeri, a nju je gotovo cijelu odradio sa slomljenom rukom.

Kyle Bochniak bio je vrlo nezgodan protivnik, koji je Zabita nekoliko puta ozbiljno pogodio. Dagestanac je bio iznenađen, a otkrio je kako je to djelovalo na njega tijekom borbe.

“Ništa u borbi me nije ugrozilo, no protivnik je bio jako dobar. Djelomično me iznenadio, jer sam očekivao da će se kretati unazad, a umjesto toga je kretao naprijed i bio agresivan. Zbog toga sam morao promijeniti svoju taktiku u toku borbe. Kyle ima veliko srce i jako mi se sviđa kako se borio.”

Ponajviše zbog njegove tehničke raznovrsnosti i sposobnosti da protivnika ugrozi raznim tehnikama, tijekom borbe nismo primijetili nezgodnu ozljedu ruke koju je Zabit doživio pa čak nismo niti primijetili da je u napadima prestao koristiti desnu ruku. Ipak, i bez nje je postigao ono po što je došao, ostvario je pobjedu. Objasnio je kako je do ozljede došlo.

“Odmah na početku borbe sam nezgodno udario protivnika desnom rukom i odmah sam osjetio kako sam jz ozlijedio, kako je slomljena te ju nisam mogao koristiti do kraja borbe.”

Još je jednom prozvao Yaira Rodrigueza pa je upitan za prognozu tog potencijalnog okršaja.

“Ne mogu vam reći što bi se dogodilo, no siguran sam da bi to bila spektakularna borba.”

Zabit će nakon ovakvog nastupa vjerojatno biti rangiran. Možda je to ono što je potrebno da bi ga rangirani borci prestali odbijati. Veselimo se idućem nastupu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI