Magny o borbi s Conditom: U startu nemam niti jednu prednost, ulazim u borbu biti nemilosrdan

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.12.2017 18:43h Autor:

Neil Magny

Neil Magny protivnik je Carlosa Condita u povratničkoj borbi jednog od najobožavanijih UFC boraca. I spreman je ponuditi nezaboravnu borbu fanovima, jer shvaća da jedino takvim pristupom može savladati “Natural Born Killera.”

Magny (19-6, 12-5 UFC) je jedan od najviših boraca u velter kategoriji te borac sjajne kondicije te su te dvije stvari većinom već u startu prednost ispred njegovih protivnika. Ipak, tih prednosti ne bi trebao imati protiv Carlosa Condita, borca konstitucije podosta slične njegovoj. Ukoliko želi doći do pobjede, Magny će morati to odraditi na Conditov način i on je toga svjestan. Na druženju s medijima je rekao što očekuje od te borbe.

“Da, ovo je borba u koju ulazim bez ijedne prednosti. Nemam prednost u dužini ekstremiteta, nemam prednost u kondiciji i tu ne mogu tražiti svoju priliku. Sve što želim u ovoj borbi je da uđem i budem nemilosrdan, to je jedini način kako mogu doći do pobjede i uzbuđen sam što ispred sebe imam takvu borbu. Boriti ćemo se kao lavovi za svaku sitnicu u ovoj borbi. Znam da niti jedan moj udarac neće biti bezvrijedan, niti jedno rušenje neće biti lako za prihvatiti. Spreman sam ući i boriti se svaku sekundu na maksimumu. I to je ono što me uzbuđuje oko ove borbe i to je ono kako namjeravam doći do pobjede”, rekao je Magny.

Odmah je dodao kako niti ne razmišlja o nekoj lakoj pobjedi niti da bi se ona mogla dogoditi, iako bi bio sretan da to bude tako. Spreman je protiv Condita odraditi pravi rat, borbu koja bi fanove držala na nogama i s takvim pristupom sutra namjerava ući u kavez.

“Borac mora biti iskren sam sa sobom. Ne smiješ sebi govoriti kako ćeš nešto učiniti, a u dubini biti svjestan da to neće biti tako. Ja sam u potpunosti svjestan kako će ovo biti teška borba i naporna borba. No, ja sam se pripremio za teških 15 minuta, ne očekujem ništa drugačije od toga. Ukoliko se sve završi za tri minute, dvije minute ili čak jednu, to bi bilo odlično, no ne mogu reći da takvo što očekujem. Sebe sam pripremio za najgore moguće opcije i tako ulazim u ovu borbu.”

Magny je u svojoj posljednjoj borbi poražen od Rafaela Dos Anjosa, dok je borbu ranije savladao Johnya Hendricksa. U karijeri osim toga ima pobjede nad Hectorom Lombardom, Erickom Silvom, Kelvinom Gastelumom, Timom Meansom i mnogim drugim borcima, što je dokaz kako se zna nositi s agresivnim pristupom, kakvog preferira i Condit. U svakom slučaju, niti mi ne sumnjamo da nas čeka sjajna borba.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI