Magana tužila Cyborg za “fizički napad”, ali tvrdi da je UFC zvao policiju

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.05.2017 11:16h Autor:

Ilustracija

UFC borkinja Cris Cyborg se neće izvući bez posljedica nakon incidenta i fizičkog nasrtaja na svoju kolegicu Angelu Maganu koji se dogodio na UFC samitu proteklog vikenda. Podsjećamo, dvije djevojke su se najprije žestoko verbalno sukobile da bi incident postao i fizički kada je Brazilka udarila Maganu.

> Pojavila se snimka napada Cris Cyborg na Angelu Maganu! (VIDEO)

Prve informacije su govorile da je Magana bila u nokdaunu, čak i da je ostala bez zubiju, no čini se da stvari ipak nisu bile toliko drastične.

Za one koji su se pitali hoće li Cyborg proći bez posljedica zbog fizičkog napada na drugu osobu u Las Vegasu, odgovor je negativan. Naime, policija se vrlo brzo pojavila na licu mjesta, a prema riječima Magane, ona nije ta koja ih je pozvala.

“Da budemo načisto. Ja nisam ta koja je zvala policiju, UFC ih je pozvao. No, podignula sam tužbu protiv Cyborg nakon što sam razgovarala s policijom. I dalje imam svoje zube”, napisala je Magana na službenom Twitteru.

TMZ saznaje da je Brazilka optužena za fizički napad te ju očekuje suđenje. Policija je uspjela pronaći kvalitetnu snimku s nadzornih kamera koja će na sudu poslužiti kao dokaz. Prema pisanju nekih medija, Magana je odvedena u bolnicu te je morala zašiti usnicu s unutarne strane. Liječnici su dijagnosticirali “ozljedu glave” i “površinsku ranu”.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI