Magalhaes sramotno pljunuo krv na Sammana nakon što ga je ovaj zadavio (VIDEO)

UFC 13.07.2015 16:21h Autor:

Ilustracija

U glavnoj preliminarnoj borbi TUF 21 Finala između Caia Magalhaesa i Josha Sammana kamere su zabilježile sramotno nesportsko ponašanje. Samman je pružio impresivnu predstavu zadavivši "rear-naked chokeom" favoriziranog Magalhaesa u prvoj rundi. Caiovo lice je u trenutku davljenja bilo prekriveno krvlju što je bila posljedica razornog direkta. Ono što se dogodilo nakon što je sudac prekinuo borbu zgrozilo je gledatelje u dvorani.

Kao što se može vidjeti u videu, Samman se nakon završetka borbe pokušao sportski rukovati sa svojim protivnikom no Magalhaes mu je umjesto sportskog pozdrava odlučio pljunuti krv u lice. Sudac John McCarthy stjerao je Brazilca uz žicu kaveza dok su ogorčeni fanovi u dvorani zviždali.

Prema Sammanovoj priči, dan prije na vaganju, pokušao mu je stisnuti ruku kako bi se rukovali na što mu je Caio neuzvračajući rukovanje dobacio: "dat ću ti ja nešto drugo da mi stisneš", ako malo upotrijebite maštu shavatit ćete na što je mislio.

Izgleda da je na kraju priče Brazilac ipak shvatio što je učinio pa je pokušao izgladiti stvari preko Twittera. Svom protivniku je čestitao i poručio da mu je pomogao da postane bolji čovjek i sportaš.

                   

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI