Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Magalhaes: Sonnen mi je dao savjete za meč protiv Pokrajca! | Fight Site

Magalhaes: Sonnen mi je dao savjete za meč protiv Pokrajca!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.09.2012 09:40h Autor:

Vinny Magalhaes

Vinny Magalhaes pomogao je nedavno Chaelu Sonnenu u njegovim pripremama za meč protiv Andersona Silve, a zabavni Amerikanac uzvratio je uslugu pa mu je dao par savjeta za meč protiv Igora Pokrajca.

Publika u Torontu umalo je imala priliku upoznati uživo najboljeg trash-talkera u borilačkom svijetu posljednjih godina, Chaela Sonnena. Vinny Magalhaes nadao se da bi mu on mogao biti u kutu tijekom meča protiv našeg Pokrajca, no to se ipak neće dogoditi zbog nekih pravnih regulativa i problema.

No, zato je Sonnen dao nekoliko, vjerujemo korisnih, savjeta za meč čim je dogovorena borba između Vinnyja i Igora.

"Mnogi misle da Igor udara snažno, ali ja znam o kakvoj se snazi radi, jer svi udaraju u poluteškoj kategoriji snažno, a Pokrajac nije nikakva iznimka. Razgovarao sam sa Sonnenom o meču čim je dogovoren, dao mi je neke savjete i nadam se da će mi koristiti tijekom borbe", otkrio je Vinny.

Osvrnuo se Vinny i na činjenicu da Chael nije u najboljim odnosima s Brazilcima. "Mnogi me pitaju kako mogu biti tako dobar sa Sonnenom koji je rasist zbog brojnih uvreda na račun Brazilaca. Kao prvo, Brazilci nisu rasa, pa ne vidim kako je on rasist. Ja sam i prije s njime trenirao, a sudjelovao sam također u pripremama i nekih drugih boraca kada su imali meč protiv Brazilaca. To je samo posao."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI