Magalhaes: Pokrajac mi je trenutno savršen protivnik!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.09.2012 07:58h Autor:

Magalhaes VS Doerr

Vinny Magalhaes za službenu UFC-ovu stranicu izjavio je kako smatra Igor Pokrajca savršenim protivnikom za svoj povratnički meč.

Brazilski borac Vinny Magalhaes definitivno neće biti lagan zalogaj za našeg Igora Pokrajca, ali se isto tako može i reći kako ni ADCC prvak ne može ući u kavez s potpunim samopouzdanjem da će iz njega izaći kao pobjednik. Mnogo toga ovisi gdje će se meč odlučivati, na nogama ili u parteru.

Vinny je svjestan svoje inferiornosti kad je u pitanju borba u stand-upu, ali svejedno smatra Igora savršenim protivnikom. "Ovo je borba kakvu sam htio. Želio sam protivnika koji je u posljednjem meču pobijedio, a Igor ima tri pobjede u nizu. Sada postoji određena pažnja oko njega i to je upravo ono što sam tražio. Njegov skor je bolji od mog, ali mnogi ljudi je previše impresionirano brojkama", smatra Brazilac.

"Poluteška kategorija u UFC-u ima prilično veliku konkurenciju, ali svejedno se vidim u samom vrhu i to je nešto što ću pokušati ostvariti. Ne gledam toliko daleko u budućnost, ali borba s Igorom samo je prva na mom putu do cilja", otkrio je Magalhaes u razgovoru za službenu UFC-ovu stranicu.

UFC 152 možete pratiti uživo na Fight Channel PPV-u (MaxTV, kanal 25) u nedjelju 23. rujna s početkom u 02:00h kada kreću uvodne borbe. Očekuje vas oko pet sati sjajnog programa, a kompletna snimka na raspolaganju vam tijekom cijele nedjelje.

Informaciju o Magalhaesovom intervjuu za UFC-ov web portal u inbox na našu Facebook stranicu javio nam je korisnik "Matija Fe Ki".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI