Magalhaes: Pokrajac je napravio strašnu grešku, a ja još uvijek čekam svoj bonus!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.09.2012 08:01h Autor:

Vinny Magalhaes

Vinny Magalhaes prilično je razočaran što je UFC nakon priredbe u Torontu odlučio bonus za najbolji zahvat večeri dodijeliti Jonu Jonesu.

Sjajni brazilski parteraš prije svog meča protiv Igora Pokrajca u Kanadi najavio je da će pokušati osvojiti bonus večeri, po mogućnosti onaj za najbolji zahvat. Značilo bi to iznimno mnogo za njega i njegovu obitelj s obzirom da se ipak radi o zaradi dodatnih 65 tisuća dolara.

Kada je pobijedio Pokrajca odličnom polugom na ruci, gotovo svi su bili uvjereni da će bonus i dobiti, no pokazalo se na kraju da ga je pretekao Jon Jones svojom "americanom" u meču protiv Vitora Belforta. Magalhaes se ipak nada nekom čudu, pa da će i on svejedno dobiti ček za bonus.

"Moja poluga bila je deset puta ljepša, teža i puno impresivnija od Jonesovog zahvata. No, možda im je bitno i koji je borac u pitanju ili koliko je značajan meč, zaista ne znam. Dana White nakon mečeva rekao je da će svi iz uvodnih borbi biti plaćeni. Čuo sam da se UFC brine za svoje borce, da često bude dodatnih bonusa, pa se još uvijek nadam čeku na 65 tisuća dolara. Ako već ne bude 65 tisuća dolara, nadam se da će mi se nekako drukčije odužiti", rekao je Vinny.

Kad je u pitanju nespretna Igorova izjava na Twitteru, Brazilac ipak ne zamjera ništa našem borcu. "Mislim da je time samo sebe prikazao u lošem svijetlu. Ja sam ga srušio u prvoj rundi, uputio sam par udaraca, promijenio pozicija, ušao mu u gard, dominirao… Nije da sam samo ležao i odugovlačio. Vjerojatno mu je to dalo samopouzdanja, pa me zato i išao rušiti u drugoj rundi. Bila je to velika greška. Mnogi misle da je u parteru teže kad su borci znojni, ali meni je tada čak i lakše, jer je tijelo opuštenije", otkrio je Magalhaes.

Inače, Magalhaes se nada da bi mu idući protivnik mogao biti Mat Hamill, koji se također borio u Torontu te je pobijedio Rogera Hollettta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI