Magalhaes: Naučit ću Sonnena kako da na podu završi Jonesa!

UFC 21.10.2012 09:41h Autor:

Vinny Magalhaes

Vinny Magalhaes ponovno će se pridružiti timu Chaela Sonnena te mu pomoći prilikom priprema za meč. Njih dvoje surađivali su već i prije, a ovog puta pred njima je izazov zvan Jon Jones.

New Jersey u travnju bi trebao biti domaćin velikog UFC-ovog spektakla na kojem će se u glavnom meču večeri naći Chael Sonnen i Jon Jones. Meč za titulu prvaka poluteške kategorije privući će zasigurno ogroman interes publike, a za to će se dodatno i Chael pobrinuti svojim već nadaleko poznatim sposobnostima za zagrijavanje atmosfere.

Kad su u pitanju sami treninzi, Sonnen će i ovog puta surađivati s brazilskim borcem Vinnyjem Magalhaesom, koji je proteklog mjeseca pobijedio našeg Igora Pokrajca. Radi se o jednom od najbolji parteraša u kategoriji, pa ne čudi što njih dvoje i dalje nastavljaju suradnju.

"Jones je odličan sportaš, mlad je i ima mnogo prostora za napredak, ali njegov parter u posljednjoj borbi nije bio najbolji. Belfort ima crni BJJ pojas, ali nije na glasu kao poseban stručnjak za parter kad je u pitanju MMA borba. Vjerujem da Jones ima problema s protivnicima koji su dobri kad su na leđima i upravo na tome ću raditi s Chaelom. Da ga odvede u parter, a onda i završi s leđa", rekao je Magalhaes, koji još uvijek ne zna kada će se i sam ponovno naći u oktogonu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI