Magalhaes: Anthony Perosh je smeće

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.06.2013 10:03h Autor:

Vinny Magalhaes

Vinny Magalhaes dobio je ono što je želio – meč protiv Anthonyja Perosha. Borit će se na UFC-u 163 koji se održava 3. kolovoza u Rio de Janeiru, a čini se da brazilski BJJ majstor nema posebno dobro mišljenje o australskom borcu hrvatskih korijena.

Prošlogodišnji protivnik Igora Pokrajca za portal Bloody elbow rekao je kako smatra da Peroshev BJJ crni pojas ne vrijedi ni približno jednako kao njegov.

"Ne želim da ovo zvuči poput 'trash talka', ali Perosh je smeće. On ima dobro BJJ znanje, možda je najbolji u Australiji, ali što se toga tiče tamo su samo on i njegov brat. Da bi se netko zaista mogao nazvati najboljim mora imati konkurenciju od još barem 20 drugih boraca. Kad je brat jedini suparnik, onda titula najboljeg u državi ne znači baš previše."

"Kad sam po drugi put potpisao ugovor s UFC-om Joe Silva me tražio da mu pošaljem popis boraca s kojima želim u oktogon. Dao sam mu šest imena, Perosh nije bio među njima, ali je Silva na kraju njega prvog kontaktirao i on je tada odbio meč protiv mene."

"Sad kad sam izgubio od suparnika iz top 10 misli da ne valjam i želi se boriti protiv mene, ali on nije ni približno dobar kao Phil Davis. To sam shvatio osobno", rekao je Vinny.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI