Madadi mora pred sud zbog krađe torbica!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.07.2013 21:24h Autor:

Reza Madadi

Ne može silom protiv dokaza. Švedski MMA borac i veliki miljenik fanova iz tog dijela svijeta, Reza Madadi će izgleda završiti pred sudom i odgovarati za krađu robe u protuvrijednosti od preko 200.000 eura.

Madadi je sa suučesnikom provalio u jedan dućan u Stockholmu prilikom čega su razbili prozor da bi ušli. Ostatci dotičnog stakla su kasnije pronađeni na jakni koju je švedska MMA zvijezda nosila taj dan, te je to uz snimke sa sigurnosnih kamera samo dio dokaza zločina za koji se "Mad Dog" tereti.

Madadi, koji dijeli iransko i ivedsko državljanstvo, bio je izglasan kao omiljeni MMA borac te skandinavske zemlje, čak i unatoč vrtoglavom usponu Alexandera Gustafssona. Karijera u UFC-u mu je trenutno u pitanju i postoje šanse da ga dočeka ista sudbina kao što je i Daleyja u Bellatoru. No, pošto su svi nevini dok se ne dokaže suprotno, sačekat i vidjet ćemo kako se situacija rasplesti.

U UFC-u je odradio 3 meča od kojih je pobijedio dva, a jedini poraz ga je zadesio, po mnogima, kontroverznom sudačkom odlukom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI