Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
MacKenzie Dern “ruši internet” Instagram objavama i na taj način promovira svoju UFC 224 borbu (FOTO) | Fight Site

MacKenzie Dern “ruši internet” Instagram objavama i na taj način promovira svoju UFC 224 borbu (FOTO)

UFC 30.04.2018 12:35h Autor:

MacKenzie Dern

Nedostatak agresivnije promocije UFC 224 eventa čini se ne smeta jednoj od glavnih zvijezda tog programa. Sve popularnija MacKenzie Dern sebe promovira sama, većinom putem svojih Instagram objava, svjesna da veliki dio od njenih preko pola milijuna pratitelja nije tamo zbog njenih sportskih rezultata.

Više nije nikakva tajna ili taboo tema to da izgled MMA borkinja služi kao alat za brže probijanje u ovom poslu te kao alat za lakše promoviranje nadolazećih borbi. Posebno jer djevojke to vrlo lako mogu napraviti same. Dovoljno je uslikati neku zanimljivu fotografiju ili snimiti video. MacKenzie Dern se u tome iskazala još i prije nego je postala UFC borkinja.

BJJ superzvijezdu za 12 dana čeka novi nastup u oktogonu. Nastupiti će u domovini svojih roditelja, odnosno u Brazilu, a na UFC 224 eventu čeka ju borba protiv Amande Cooper. MacKenzie do sada nije dobila previše promotivnih materijala, kao uostalom niti većina sudionika programa, no ona se ne buni. Svaki dan fanove drži “budnima” putem Insta Story objava, a niti obične Instagram objave ne zaostaju. Sve to koriste MMA portali koji isto prenose pa niti Fight Site ne zaostaje za njima.

Što se tiče MacKenzie, nema sumnje kako u njoj čuči buduća MMA superzvijezda te da će to vjerojatno doći s vremenom. Prije svega dodatnim napretkom u stand upu, no gledajući da joj je tek 24 godine, svakako ima vremena za to. I UFC bi se trebao pobrinuti za to dobrim matchmakingom, koji će joj dozvoljavati da napreduje kroz borbe. Prvi ispit je uz malo poteškoća apsolvirala te nije dugo čekala da uskoči u drugi. Tako da ćemo već 12. svibnja imati priliku vidjeti što je novo naučila. U međuvremenu će nastaviti kolegama davati lekcije iz samopromocije, a dokaze istog donosimo ispod teksta. Tu su dva Insta Storya te nekoliko objavljenih fotografija.

Objavu dijeli Mackenzie Dern 🇺🇸🇧🇷 (@mackenziedern)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI