MacKenzie Dern razvalila Instagram novom objavom (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.09.2018 18:25h Autor:

MacKenzie Dern

MacKenzie Dern nema ugovorenu iduću borbu, ali to ne znači kako nije aktivna po pitanju podizanja popularnosti među fanovima. To najviše čini putem Instagrama, gdje je sada objavila do sada “najlajkaniju” fotografiju.

Dern je slavila u obje svoje dosadašnje UFC borbe te je neporažena u MMA karijeri, no prošlu borbu pala je vagu gotovo za cijelu kategoriju te je prije iduće borbe odlučila pozabaviti se svojom težinom i prehrambenim navikama. Naime, namjerava ostati u slamka kategoriji, iako mnogi savjetuju da bi ipak divizija više bila najbolja za nju.

Budući da je u MMA došla kao najveća grappling zvijezda, ne treba čuditi da na Instagramu ima 664.000 pratitelja. Više od nje ima tek nekoliko borkinja, odnosno Paige VanZant, Rose Namajunas, Joanna Jedrzejczyk i Cris Cyborg. Ipak, broj fanova neprestano raste, a pokraj tipa njenih objava to ne treba čuditi.

Ova nova fotografija po mnogima ne pristaje nekom MMA portalu, no fanovima to ne smeta, a vjerojatno niti njenom poslodavcu. Njena iduća borba sigurno će imati veliku pažnju oko sebe, a posebno će to rasti ukoliko ona nastavi sa svojim pobjedničkim nizom.

View this post on Instagram

💜

A post shared by Mackenzie Dern🇺🇸🇧🇷 (@mackenziedern) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI