Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
MacKenzie Dern: Postat ću prva majka UFC prvakinja! | Fight Site

MacKenzie Dern: Postat ću prva majka UFC prvakinja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2019 18:08h Autor:

MacKenzie Dern

MacKenzie Dern je u sedmom mjesecu trudnoće i potpuno je posvećena onome što joj slijedi. No, već razmišlja o nastavku svoje karijere. Uvjerena je kako će se boriti već ove godine, a motivaciju će pronaći u svom novom cilju.

Popularna američka borkinja otkrila je kako je bila u pregovorima za novi nastup kad je otkrila da je u drugom stanju. Zanimljivo, bila je već u petom mjesecu trudnoće i na brzinu je morala donijeti neke odluke. Fanove je o trudnoći obavijestila nekoliko tjedana nakon toga. Naravno da je sada na pauzi, no vjeruje kako ona neće biti duga.

“Još uvijek ne znam kakav ću imati porod, no vjerujem kako ću se boriti već u listopadu ove godine. To sam i rekla svom menadžeru. Moj suprug je surfer i puno putuje, no trenira u jutro i jako je fleksibilan, tako da mi to pomaže”, ispričala je MacKenzie Dern novinarima MMA Fightinga.

Kroz dosadašnju karijeru imala je velikim problema s nesportskim načinom života. Ne mislimo tu na neke poroke ili nešto slično tome. MacKenzie jednostavno nije pazila na prehranu te je puno radije otišla na plažu nego u dvoranu. Sve bi to na kraju rezultiralo čestim neuspješnim skidanjem kilograma. Otkrila je kako je po tom pitanju većinom problem bio u motivaciji, no uvjerena je kako će se to sada promijeniti.

“Kad si sam, teško je pronaći pravu motivaciju. Možeš voljeti novac, željeti život celebrity osobe i stvari slične tomu, no nije lako primati udarce svaki dan na treningu do kraja života. Pala sam vagu u svibnju, cura je prošlog mjeseca pala u Fortalezi, a spominjalo se i kritiziralo mene. Teško je zadržati zdravu glavu i motivaciju. Kad sam saznala da sam trudna odmah sam pomislila na to kako se želim vratiti i boriti što prije mogu te da želim biti bolja nego ikad. Želim da moje dijete bude ponosno na mene i želim mu osigurati najbolji mogući život.”

Ovo će donijeti veliku promjenu i u još nekim segmentima njenog života i karijere. Kaže kako se prve promjene zapravo već vide. I sviđa joj se što se na nju više neće gledati jednakim očima kao do sada.

“Ljudi govore kako imam sreće što sam lijepa i što me UFC voli pa su mi davali lake protivnice protiv kojih sam mogla raditi što sam htjeli. A moji fanovi… Zanimljivo, izgubila sam veliki broj fanova kad sam postavila fotografiju sa suprugom uz obavijest kako čekamo prinovu. Meni se to osobno čak i sviđa. Sviđa mi se situacija da nemam više fanove koji me prate jer sam lijepa cura koja se bori, nego ću imati fanove kojima su bitne moje svakodnevne bitke i ono što radim, a ne kako izgledam.”

Osim toga, tu je sada i novi cilj u karijeri.

“Nadam se da mogu biti inspiracija. Mislim kako sam odjednom počela dobivati više žena kao pratitelje. Prije su to bili većinom muškarci. Osim toga, nisam do sad niti znala da niti jedna majka još nije postala UFC prvakinja. Tako da sam sada samo sebi stvorila novi cilj. Bit ću prva majka s UFC pojasom prvakinje!”

Talent ove 25-godišnjakinje nikad nije bio upitan. Do 23. je godine uspjela osvojiti sve što je u grapplingu moguće osvojiti, nakon čega se posvetila MMA-u. Do sada je odradila sedam profesionalnih borbi te je u svima ostvarila pobjede. Ukoliko motivacija uistinu bude prava, njen cilj nikako nije neostvariv. Naprotiv…

View this post on Instagram

🏖

A post shared by Mackenzie Dern🇺🇸🇧🇷 (@mackenziedern) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI