MacKenzie Dern ponovno je na plaži (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.08.2018 11:55h Autor:

MacKenzie Dern

UFC-ova borkinja MacKenzie Dern ponovno uživa u svojoj najdražoj slobodnoj aktivnosti, odmaranju na plaži. Upravo onoj koju joj je UFC naredio da drastično smanji po dobrobit svoje karijere.

MacKenzie Dern je za svoju posljednju borbu pala vagu za gotovo cijelu kategoriju, a na kraju je upisala pobjedu nokautom nad Amandom Cooper. UFC je bio vrlo ljut na nedostatak discipline borkinje od koje jako puno očekuje te su kao svoju misiju postavili ukloniti je s plaža, što je njena najveća strast. Naravno, misli se i na sve ostale sadržaje koji uz odmaranje na plaži dolaze.

Tako su talentiranu borkinju odveli u svoj Institut u Las Vegasu, gdje su smislili plan rada na njenom sigurnom skidanju kilograma za slamka kategoriju. Osim toga, MacKenzie je tamo dobila najbolje uvjete za rad na svom hrvanje te naravno stand upu, što joj je svakako glavni nedostatak, posebno ako se zna da niti jedna žena u cijelom UFC nema takav grappling kao ona. No, s vremenom se Mac vratila na plažu.

Već prije par tjedana pohvalila se nekim fotografijama, a sada je fanove odlučila razveseliti fotografijama i videom s Tahitija, gdje je odlučila otići na odmor. Budući da trenutno nema ugovorenu iduću borbu, ovo je vjerojatno odradila uz blagoslov UFC-a. To svakako nije loše za napuniti baterije pred težak rad koji će joj uslijediti kada se krene pripremati za svoj idući nastup. A niti njenom sve većem broju Instagram fanova tako što ne smeta.

Nekoliko fotografija te jedan jučerašnji video podijelili smo u ovom tekstu.

Tahiti vibes 💙

A post shared by Mackenzie Dern 🇺🇸🇧🇷 (@mackenziedern) on

Day on the beach with my babies 😍 • • • • Passei o dia com meus amores na praia! 😍

A post shared by Mackenzie Dern 🇺🇸🇧🇷 (@mackenziedern) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI