Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mackenzie Dern pet dana prije UFC-a 224 imala 10 kilograma viška! | Fight Site

Mackenzie Dern pet dana prije UFC-a 224 imala 10 kilograma viška!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.05.2018 20:26h Autor:

Mackenzie Dern

Nije niti čudo da Mackenzie Dern nije prošla vagu uoči UFC-a 224. Gostujući na MMA Houru mlada zvijezda je priznala da je u Brazil doputovala s čak deset kilograma viška.

Dern je na vaganju za borbu u slamka kategoriji protiv Amande Cooper premašila dozvoljeni limit za više od tri kilograma. Borbu je u konačnici dobila gušenjem s leđa, ali je zaradila brojne kritike zbog neprofesionalnosti.

Zapravo, 25-godišnja BJJ zvijezda je dosta i skinula s obzirom da je pet dana prije borbe, kada je sletila u Rio de Janeiro, imala čak 63 kilograma!

Komisija joj je htjela zabraniti nastup još u utorak, ali Dern ih je uvjerila da će skinuti kile.

“Uranila sam dva dana s dehidracijom kako bih pokazala da mogu skinuti kile”, rekla je Dern i objasnila da su joj nakon kontrolnog vaganja u srijedu dopustili da nastavi sa skidanjem.

Problemi su počeli u četvrtak navečer kada je shvatila da ipak neće uspjeti izgubiti kilograme.

“U četvrtak sam se počela brinuti. Satima sam sjedila u sauni, ali kile nisu išle dolje. Gubila sam 500 grama svaka dva sata. Rekla sam menadžeru da ne mogu skinuti toliko kila u 24 sata.”

Dern je u petak ujutro ponovno posjetila saunu, ali zbog dehidracije i napora u jednom trenutku više nije mogla niti stajati.

“Osjetila sam da mi tijelo ne reagira dobro. Prije kada nisam uspjela skinuti kile problem je bio u mojoj lavi. Ali sada sam se počela spoticati, tijelo mi se počelo gasiti. Rekla sam trenerima da mi je teško stajati, osjećala sam to u nogama. Zatim sam otišla u saunu još dva puta i nakon toga više nisam mogla stajati. Voda mi je izašla iz nogu i mišići mi više nisu reagirali. Mislili su da se neću moći boriti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI