Machida tvrdi da je u meču s Rockholdom primio ilegalni udarac zbog kojeg je izgubio borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.06.2015 20:55h Autor:

Lyoto Machida

Lyoto Machida je u travnju doživio najteži poraz karijere kad je "kroz njega" prošao Luke Rockhold. Amerikanac je odličan nastup zapečatio s gušenjem, a Machida tvrdi da je u borbi dobio ilegalan udarac laktom, koji je promijenio tok meča.

Luke je pobjedom nad Lyotom dodatno uvjerio čelnike UFC-a da baš on, a ne Ronaldo Souza, treba dobiti priliku za napad na pojas, što je na kraju i dobio.

"Tu borbu sam pogledao možda tri ili četiri puta.", izjavio je "Dragon" u emisiji The MMA Hour. "Vidio sam kako sam primio udarac laktom u vrat i zbog toga sam postao slab. U pauzi između rundi sam jedva čuo svog brata. Vratio sam se u meč i noge su mi klecale, jedva sam stajao. Nisam se uspio oporaviti, a Luke je to pametno iskoristio."

Brazilac ne vjeruje da ga je Rockhold namjerno udario laktom u vrat.

"Mislim da je to ilegalan udarac. Ali, to nije problem jer je to borba, uvijek se nešto dogodi. Mislim da to nije bilo namjerno, ali se dogodilo i zbog toga sam u meču izgledao loše.", otkrio je Lyoto.

Machida će 27. lipnja predvoditi UFC Fight Night koji će se održati u Hollywoodu, a na suprotnoj strani oktogona će se naći Yoel Romero.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI